Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα MPService.gr άρχισε την λειτουργία της στις αρχές του 2008 με κύριο αντικείμενο την πώληση υλικών ραπτικής, κεντήματος, πλεξίματος και ραπτομηχανών. Παρόλη την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών αισθανθήκαμε οτι είχε έρθει η ώρα για μια μεγάλη ανανέωση, τόσο στην εμφάνιση της ιστοσελίδας, όσο και στο περιεχόμενό της.

Το αποτέλεσμα αυτής της ανανέωσης είναι το Νέο και εντελώς Ανανεωμένο MPService.gr. Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί τον συνδυασμό ενός σύγχρονου και εύχρηστου Ηλεκτρονικού Καταστήματος και μιας ιστοσελίδας η οποία θα προσφέρει στους επισκέπτες μας φρέσκιες ιδέες, προτάσεις, συμβουλές, τεχνικές αλλά και έμπνευση σε οτιδήποτε σχετικό με τα Δημιουργικά Hobbies, την Χειροτεχνία αλλά και τις τελευταίες τάσεις στη Μόδα και τα Αξεσουάρ.Το σκεπτικό μας είναι το εξής: "Εάν σου αρέσει πραγματικά κάτι που βλέπεις, δεν χρειάζεται να το αγοράσεις... Απλά Δημιούργησέ το!"

Το περιεχόμενο που παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα (Ιδέες, Τεχνικές, Κατασκευές, Κείμενα, Φωτογραφίες, Projects κτλ.) προσπαθούμε να είναι αυθεντικό, φρέσκο, πρωτότυπο και δημιουργημένο απο εμάς. Πριν παρουσιάσουμε ή δημοσιεύσουμε κάτι, θέλουμε να μπορούμε να το εφαρμόσουμε εμείς πρώτα στην πράξη, και στην συνέχεια να το παρουσιάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους επισκέπτες μας. Αυτό το δύσκολο αλλά και πολύ δημιουργικό κομμάτι της ιστοσελίδας μας, οργανώνει και επιμελείται η Μαρία Πατρικαρέα (www.MariasCreations.gr) της οποίας οι ιδέες, η έμπνευση, η εμπειρία και η δημιουργικότητα μας εμπνέουν καθημερινά ώστε να συνεχίσουμε με κέφι και διάθεση την όμορφη αυτή προσπάθεια!

Ώς επίλογο, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια, την συμβολή και την στήριξη που μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης και Μαρία Πατρικαρέα (MPService)

 

Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 83 (Αγορά Βύρωνα) Βύρωνας
Τ.Κ : 16232
Τηλ : 210.7629126
Email : info@mpservice.gr