Αποστολές - Παραδόσεις

Αποστολές - Παραδόσεις

 

Κάποιες φορές υπάρχουν μερικές περιπτώσεις καθυστέρησης όπως: κακές καιρικές συνθήκες, αργοπορία εισαγωγής τους από το εξωτερικό, αργοπορία παράδοσης από τους αντιπρόσωπους κ.λ.π. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρία μας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας.

 

 1. Εντός λεκανοπέδιου: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας, γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Βασική προϋπόθεση η παραγγελιά να έχει γίνει έως τις 12.30 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας.

 

 1. Ν. Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  3. Χερσαίους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

 

 

 1.  Νησιωτικούς προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.

 

 1. Απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς (μεγάλη απόσταση από πόλεις): Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με τα ΕΛΤΑ ή με μεταφορική εταιρία.
   


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 1. Στον παρακάτω πίνακα με το κόστος μεταφοράς θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρία μας έχει μοιραστεί το κόστος μεταφοράς των προϊόντων με τον πελάτη μας ώστε το κέρδος της αγορά σας να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

 

 1. Το κόστος μεταφοράς πληρώνεται εφάπαξ στην εταιρία courier ή κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε έναν από τους τρόπους πληρωμής σας.

 

 

Προορισμός

 

Χρέωση

(Ευρώ / Kg)

 

Χρέωση

(Επιπλέον Kg)

Ενδεικτικός Χρόνος Παράδοσης

(Εργ. Ημέρες)

Εντός Πόλης

€ 2.90 / 2Kg

€ 1 / 1Kg

1 - 2

Εντός Περιφέρειας

€  / Kg

€ / Kg

1 - 2

Χερσαίοι Προορισμοί

€ 3.80 / 2Kg

€ 1 / 1Kg

2 - 3

Νησιωτικοί Προορισμοί

€ 4.20 / 2Kg

€ 1 / 1Kg

2 - 4

Δυσπρόσιτες Περιοχές

€ 4.50 / 2Kg

€ 1 / 1Kg

2 - 5

 

 

 

Ειδικές Τιμές – Διευκολύνσεις

 

 1. Για παραγγελίες άνω των € 50.00 το κόστος μεταφοράς και παράδοσης εντός Αττικής είναι δωρεάν!

 

 1. Για Χερσαίους και Νησιωτικούς προορισμούς και για παραγγελίες πελατών που υπερβαίνουν τα € 70.00 παρέχουμε έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής

 

 1. Για αποστολές σε επαρχία:

 

Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι πολλοί από τους πελάτες μας στην επαρχία πιθανώς συνεργάζονται με συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες. Δεν έχετε λοιπόν παρά να μας ενημερώσετε για  τη μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε και εμείς θα κανονίσουμε να αποστείλουμε τα προϊόντα στο αντίστοιχο γραφείο στην Αθήνα χωρίς Extra κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.