Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης (Eshop)

 

Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός της προθεσμίας των 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα αυτά δεν έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί από την συσκευασία τους και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής της μεταφοράς τους επιβαρύνει τον πελάτη. Τα χρήματα σας θα επιστραφούν στο διάστημα των 30 ημερών με όποιο τρόπο και να τα εξοφλήσατε.

  • Σημαντικές Σημειώσεις
  1. Λόγω της φύσης του προϊόντος, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για κανένα λόγο σε Χειροποίητα Προϊόντα – Χειροποίητες Δημιουργίες. Όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να έχουν καθοριστεί και συμφωνηθεί πριν την Αγορά και Αποστολή του Προϊόντος. Τα Χειροποίητα Προϊόντα τα οποία διατίθενται προς πώληση περιλαμβάνουν ευκρινείς Φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν αναλυτικά το κάθε προϊόν. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε στην περίπτωση που το Χειροποίητο προϊόν χρειάζεται επιπλέον αλλαγές/τροποποιήσεις (λόγω μεγέθους κλπ.).   

Τα χρώματα των προϊόντων, πιθανώς, να έχουν μια μικρή απόκλιση σε σύγκριση με την φωτογραφία. Αυτό οφείλεται είτε στη παρτίδα του νήματος, είτε στον φωτισμό κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. 

Όλα τα σχέδια μπορούν να γίνουν και με άλλους χρωματικούς συνδυασμούς κατόπιν παραγγελίας με χρόνο παράδοσης 10 ημερών 

Τα κομμάτια είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων οι επαναληπτικές παραγγελίες μπορούν να γίνουν με παρόμοια νήματα.

 

  1. Λόγω της φύσης του προϊόντος, επιστροφές προϊόντων ή απαίτηση επιστροφής χρημάτων δεν γίνονται δεκτές για κανένα λόγο σε προϊόντα που αποκτήθηκαν μέσω καταφόρτωσης (Download).  Ακύρωση Παραγγελίας

Για την ακύρωση της παραγγελία σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν τα προϊόντα σας αποσταλούν με την courier ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο γατί στην περίπτωση αυτή θα χρεωθείτε το κόστος μεταφοράς τους.

  • Σημαντικές Σημειώσεις
  1. Λόγω της φύσης του προϊόντος, Ακυρώσεις Παραγγελιών και Επιστροφές Χρημάτων  δεν γίνονται δεκτές για κανένα λόγο σε Χειροποίητα Προϊόντα – Χειροποίητες Δημιουργίες. Όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να έχουν καθοριστεί και συμφωνηθεί πριν την Αγορά και Αποστολή του Προϊόντος. Τα Χειροποίητα Προϊόντα τα οποία διατίθενται προς πώληση περιλαμβάνουν ευκρινείς Φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν αναλυτικά το κάθε προϊόν. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε στην περίπτωση που η παραγγελία για το Χειροποίητο Προϊόν ακυρωθεί από την πλευρά του πελάτη.

 

  1. Λόγω της φύσης του προϊόντος, Ακυρώσεις Παραγγελιών ή απαίτηση επιστροφής χρημάτων δεν γίνονται δεκτές για κανένα λόγο σε προϊόντα που αποκτήθηκαν μέσω καταφόρτωσης (Download).  

 

 

Απόθεμα Προϊόντων

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι ετοιμοπαράδοτα και σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα διαθέτει την αντίστοιχη ένδειξη. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήσετε με την εταιρία μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την νέα παραλαβή του ή για να κλείσετε το προϊόν προτού εξαντληθεί πάλι.