Κατηγορίες
Μέγεθος Πλαστικού Καμβά

Πλαστικός Καμβάς για χειροποίητες δημιουργίες

Πλαστικός Καμβάς για χειροποίητες δημιουργίες

Πλαστικός Καμβάς για Χειροτεχνίες

Φέτος παραλάβαμε ένα πραγματικά υπέροχο υλικό το οποίο αρχικά χρησιμοποιήσαμε αποκλειστικά για τσάντες αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούμε σχεδόν παντού! Το υλικό αυτό είναι ο ιδιαίτερα εύπλαστος Πλαστικός Καμβάς!

 

Διαστάσεις

 Ο Πλαστικός Καμβάς διατίθεται κυρίως σε 3 διαφορετικές διαστάσεις :

  • Ο Ψιλός (0,5cm το άνοιγμα των τετραγώνων του)
  • Ο Μεσαίος (1cm το άνοιγμα των τετραγώνων του)
  • Ο Χοντρός (1,5cm το άνοιγμα των τετραγώνων του)

Σημείωση: Όλοι οι Καμβάδες έχουν φάρδος 1 μέτρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε πόσα μέτρα σας χρειάζονται!

Παραγγείλτε τώρα περισσότερα μέτρα από Πλαστικό και κερδίστε ακόμα μεγαλύτερη Έκπτωση!

 

Οι διαφορετικές διαστάσεις αφορούν το πάχος του υλικού που χρησιμοποιούμε για να περάσουμε μέσα από τον καμβά.

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι φυσικά ο ψιλός διότι μαζί του μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όμορφα ψιλά νήματα και να επιτύχουμε ένα πιο συμπαγές και φυσικό τελικό αποτέλεσμα. Κανείς δεν πρόκειται να αντιληφθεί ότι χρησιμοποιήθηκε πλαστικός καμβάς για την κατασκευή μας!

 

Χρώματα

Ο Πλαστικός Καμβάς διατίθεται κυρίως σε 4 διαφορετικά Χρώματα. Γκρι/Ασημί, Καφέ σκούρο, Μαύρο, Λευκό. Τα πιο δημοφιλή και χρήσιμα χρώματα θεωρούνται το Γκρι και το Καφέ χρώμα και αυτό για τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων χωρίς να ξεχωρίζουν άσχημα ανάμεσα στα υλικά που χρησιμοποιούμε.

 

Τρόπος Χρήσης

Ο Πλαστικός Καμβάς χρησιμοποιείται με 2 διαφορετικούς τρόπους:

 

  1. Ο Πρώτος τρόπος είναι το πέρασμα του υλικού με διάφορους τρόπους μέσα από τις τρύπες του Πλαστικού Καμβά. Διασταυρώνοντας τα υλικά, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό και πρωτότυπο. Τα υλικά τα ίδια που χρησιμοποιούμε μπορούν επίσης να είναι μοναδικά και πρωτότυπα.


 

  1. Ο Δεύτερος τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Πλαστικός Καμβάς είναι να Κεντηθεί με διάφορες βελονιές και με την χρήση ειδικής χοντρής πλαστικής βελόνας ή μαλλιοβελόνας.

 

Αναφέρουμε τα παραπάνω για να δείξουμε ότι με λίγη φαντασία ο συγκεκριμένος Καμβάς μπορεί να γίνει πραγματικό “εργαλείο” στα χέρια μας. Να αναφέρουμε επίσης ότι όλες οι δημιουργίες με τον Πλαστικό Καμβά (Οι Τσάντες και τα υπόλοιπα) πραγματικά δεν έχουν εποχή. Ανάλογα με τα χρώματα και τα υλικά που θα επιλέξουμε, μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε όλες τις εποχές του χρόνου

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως εδώ στο MPService, παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επιπλέον πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε σχετικά με οποιαδήποτε κατασκευή και αν επιλέξετε.  Γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο210 7629129! Και φυσικά θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά στο Κατάστημά μας στην Περιοχή του Βύρωνα (Κολοκοτρώνη 62, Βύρωνας, Αθήνα).

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Πλαστικός Καμβάς για Χειροτεχνίες Φέτος παραλάβαμε ένα πραγματικά υπέροχο υλικό το οποίο αρχικά χ..
9,00€ Άνευ ΦΠΑ: 9,00€
Πλαστικός Καμβάς για Χειροτεχνίες Φέτος παραλάβαμε ένα πραγματικά υπέροχο υλικό το οποίο αρχικά χ..
9,00€ Άνευ ΦΠΑ: 9,00€
Πλαστικός Καμβάς για Χειροτεχνίες Φέτος παραλάβαμε ένα πραγματικά υπέροχο υλικό το οποίο αρχικά χ..
9,00€ Άνευ ΦΠΑ: 9,00€