Κατηγορίες
Τιμή
Χρώματα για καρίνα επένδυσης

Καρίνες Επένδυσης

Καρίνες Επένδυσης

Καρίνες Επένδυσης

 

  • Εάν θέλουμε το τσαντάκι ή το πορτοφολάκι μας να είναι εύκαμπτο, τότε η καλύτερη λύση μας είναι να φτιάξουμε την επένδυση με λεπτή καρίνα. 

Για χρωματιστό εσωτερικό, σιδερώνουμε την αυτοκόλλητη ψιλή καρίνα επάνω σε οποιοδήποτε χρωματιστό ύφασμα (είτε φόδρα, είτε ένα χρωματιστό εμπριμέ ύφασμα).  Στην συνέχεια το ράβουμε στις διαστάσεις που θέλουμε και το τοποθετούμε στο εσωτερικό της τσάντας μας με το χρωματιστό μέρος προς τα μέσα.  Στην περίπτωση τώρα μονόχρωμου εσωτερικού, επιλέγουμε την λεπτή καρίνα σε λευκό  ή μαύρο χρώμα (όχι την αυτοκόλλητη).

 

  • Εάν επιθυμούμε σταθερό πορτοφόλι ή τσάντα, με συγκεκριμένο στητό ή σκληρό σχήμα (με πάτο και πλαϊνά), τότε χρησιμοποιούμε την χοντρή καρίνα επένδυσης.  Και στην περίπτωση μονόχρωμου εσωτερικού επιλέγουμε ένα από τα δύο χρώματα της χοντρής καρίνας (λευκό ή μαύρο), όχι αυτοκόλλητο.  

Για χρωματιστό και πάλι θα καταλήξουμε στην αυτοκόλλητη χοντρή καρίνα, την οποία κολλάμε με το σίδερο πίσω από οποιοδήποτε ύφασμα (φόδρα ή εμπριμέ), ράβουμε στις διαστάσεις που θέλουμε και τοποθετούμε στο εσωτερικό με το χρωματιστό μέρος προς τα μέσα.

 

  • Εάν θέλουμε πάτο σκληρό και σταθερό, τότε πριν τοποθετήσουμε την επένδυση της τσάντας μας, κόβουμε ένα κομμάτι πλαστικό καμβά ή σμύρνα στο σχήμα του πάτου, το τοποθετούμε στο βάθος της τσάντας μας και ράβουμε με κρυφές βελονιές στο κάτω μέρος.  Στην συνέχεια τοποθετούμε μέσα την έτοιμη επένδυση και την ράβουμε στο στόμιο της τσάντας μας.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Λεπτή καρίνα επένδυσης αυτοκόλλητη Για χρωματιστό εσωτερικό, σιδερώνουμε την αυτοκόλλητη ψιλή καρ..
5,00€ Άνευ ΦΠΑ: 5,00€
Χοντρή καρίνα επένδυσης Εάν επιθυμούμε σταθερό πορτοφόλι ή τσάντα, με συγκεκριμένο στητό ή σκληρό..
8,00€ Άνευ ΦΠΑ: 8,00€
Χοντρή καρίνα επένδυσης αυτοκόλλητη Εάν επιθυμούμε σταθερό πορτοφόλι ή τσάντα, με συγκεκριμένο στ..
10,00€ Άνευ ΦΠΑ: 10,00€